PRAAT SPAANS MET ME


Spaans leren in Purmerend

Spaanse cursussen waarin de conversatie centraal staat. In een ongedwongen sfeer, met een professionele, maar gezellige docent.
Zodat het Spaans leren bijna vanzelf gaat.

Onze kracht

  • Professionele docent
  • Nadruk op conversatie
  • Unieke lessen
  • Leuke weetjes over de Spaanse cultuur

“Deze cursus Spaans is uniek. Wendy weet in de eerste les al een ontspannen sfeer te creëren… Met veel praktijkvoorbeelden en input van de cursisten maakt ze van elke les een op maat gemaakt en oergezellig uur… Na 25 jaar bezig te zijn geweest met de Spaanse taal als toerist, blijven de regeltjes eindelijk hangen. Dat wil dan wel wat zeggen denk ik”

Miriam Houtkamp Klijn – via Google reviews

“Wendy geeft op zo een enthousiaste manier les, waardoor je je absoluut niet schaamt als je iets niet weet of iets verkeerd uitspreekt”

Sylvia Castelijn – via Google reviews

¡Ai,qué pena!

oNZE LESLOCATIE is NIET BESCHIKBAAR IN 2023. HIERDOOR KUNNEN ER HELAAS GEEN GROEPSLESSEN PLAATSVINDEN DIT JAAR.

wat nu?!

Enorm effectieve modules

Binnenkort gaan de Praat Spaans met me – Enorm Effectieve Modules online.
Dit zijn drie zelfstudielessen, inclusief een uur privéles. De lessen zijn ontwikkeld door Praat Spaans met me en gericht op conversatie van verschillende onderwerpen.

Zo zijn er bijvoorbeeld modules:

  • Voorstellen en kennismaken
  • Op vakantie 
  • In de supermarkt en overige winkels
  • In het restaurant en de bar
  • Bij de makelaar en de bank

Deze modules zijn vriendelijk geprijsd (€ 35,- per module, inclusief een uur privéles, per persoon). Uiteraard krijg je ook toegang tot de Praat Spaans met me oefenapp.

Wil jij een bericht ontvangen zodra de modules online staan? Laat dan hieronder jouw gegevens achter:

Mijn gegevens:is dat alles?!

¡claro que no!

vijfdaagse taalreizen naar andalusië

Vanaf februari 2023 organiseren wij geheel verzorgde taalreizen naar het échte Spanje.

De unieke leermethode, ontwikkeld door de docenten van Las dos hermanas / Praat Spaans met me, in combinatie met de magie van Iznájar, het meest fotogenieke witte dorpje van Andalusië, maakt dat jij na vijf dagen écht (beter) Spaans spreekt.

KLIK OP DE AFBEELDING VOOR MEER INFO OVER DE VIJFDAAGSE TAALREIZEN NAAR ANDALUSIË VAN PRAAT SPAANS MET ME

of

BEKIJK HIER ALVAST DE LESLOCATIE IN ANDALUSIË
(want de lessen worden hier uiteraard op diverse inspirerende buitenlocaties gegeven)

Over de docent

Spaans leren in Purmerend, Spaanse cursus Purmerend, Spaans leren, Spaanse cursus

Wendy Louise Schultze is docent Spaans en auteur. Zij woont afwisselend in Nederland en Andalusië. Naast het geven van diverse taalcursussen en workshops, publiceerde zij zes romans.

Sinds 2010 geeft Wendy Spaanse lessen. Unieke, effectieve lessen, die zij zelf samenstelt. Wendy is verslaafd aan de Spaanse cultuur. Zij verslindt Spaanstalige boeken en luistert Flamenco-pop. Haar overige vrije tijd vult ze met het dansen van Flamenco en Sevillanas.


Wat onze cursisten vinden

‘Een fijne en laagdrempelige manier van lesgeven met de nodige humor. En dat op een goed bereikbare locatie. Ik word hier heel blij van! Recomendado ;-}’

‘Aanrader zeker ook voor de echte beginner, de cursus gaat in een te begrijpen tempo! Locatie is ook goed, lekker voor de deur parkeren of natuurlijk bij Spaans weer met de fiets.
Wendy doet het erg leuk, deelt veel over de taal en spreekt deze ook erg duidelijk, maar ook belangrijk: ze neemt de tijd om alles uit te leggen.’

‘Wendy is super enthousiast, waardoor je ontzettend veel energie krijgt! Zij zorgt ervoor dat je je als beginneling niet hoeft te schamen om Spaans te praten. Ze legt duidelijk en rustig uit. Echt een aanrader!’