PRAAT SPAANS MET ME

** NIEUW **

KLIK OP DE BANNER VOOR DE VIJFDAAGSE TAALREIZEN NAAR ANDALUSIË VAN PRAAT SPAANS MET ME

Spaans leren in Purmerend

Spaanse cursussen waarin de conversatie centraal staat. In een ongedwongen sfeer, met een professionele, maar gezellige docent.
Zodat het Spaans leren bijna vanzelf gaat.

Onze kracht

 • Professionele docent
 • Nadruk op conversatie
 • Unieke lessen
 • Leuke weetjes over de Spaanse cultuur

“Deze cursus Spaans is uniek. Wendy weet in de eerste les al een ontspannen sfeer te creëren… Met veel praktijkvoorbeelden en input van de cursisten maakt ze van elke les een op maat gemaakt en oergezellig uur… Na 25 jaar bezig te zijn geweest met de Spaanse taal als toerist, blijven de regeltjes eindelijk hangen. Dat wil dan wel wat zeggen denk ik”

Miriam Houtkamp Klijn – via Google reviews

“Wendy geeft op zo een enthousiaste manier les, waardoor je je absoluut niet schaamt als je iets niet weet of iets verkeerd uitspreekt”

Sylvia Castelijn – via Google reviews

¡Ai,qué pena!

in verband met de opstart van ons spaanse filiaal, is er deze winter geen nieuwe cursus in purmerend


Wil jij er in het voorjaar 2023 gegarandeerd bij zijn? Geef hieronder jouw gegevens door.
Zodra het nieuwe rooster bekend is, mag jij dan als eerste een plekje uitzoeken.

Mijn gegevens:

Scrol naar beneden voor uitleg over de verschillende niveaus


Wat, hoeveel, waar

Wat

 • Keuze uit drie verschillende niveaus:
  • Beginners: Je hebt weinig tot geen kennis van de Spaanse taal. Misschien heb je in het verleden wel eens een cursus gedaan, maar daar is niet veel van blijven hangen.
  • Beginners Plus: Je hebt de Beginnerscursus afgerond of al eens ergens anders een (of meerdere) beginnerscursus(sen) gevolgd. Twijfel je of je het gewenste niveau hebt? Bekijk hier de pijlers van de Praat Spaans met me Beginnerscursus. Heb je minstens 75% van deze pijlers onder controle? Schrijf je dan gerust in voor de Beginners Pluscursus.
  • Hablamos: Oftewel: wij spreken. Dat is wat we doen in dit uur. Geen extra grammatica, uren vol praten en luisteren. Je hebt de Beginners Pluscursus van Praat Spaans met me afgerond of op een andere manier een stevige basis conversatie Spaans verkregen. Het doel van deze les is jouw Spaanse spreek- en luistervaardigheid naar een hoger niveau tillen.

Hoeveel

De totale lesprijs voor een cursus is € 175,- per persoon.
Hiervoor krijg je:

 • Zes intensieve lessen van een uur en een kwartier
 • Op maat gemaakt lesmateriaal (gepersonaliseerde reader + geluidsmateriaal)
 • Een jaar lang gratis toegang tot een online platform vol geluidsfragmenten om thuis of onderweg te studeren, reistips en interessante cultuurfeitjes
 • Een jaar lang gratis gebruik van een interactieve oefen-app, boordevol oefeningen die op maat zijn gemaakt door de docent van Praat Spaans met me.

Waar

De lessen van Praat Spaans met me worden gegeven in een moderne zaal in het Rode Kruis-gebouw in Purmerend. Een professionele locatie, waar we ontspannen kunnen studeren. Wij zorgen voor water en versnaperingen tijdens de les. Er is ook een koffieautomaat aanwezig waaruit je tegen een kleine betaling de lekkerste koffie of thee drinkt.

Spaans, cursus, Spaanse les, Purmerend, online, Spaans leren, cursus Spaans
* Toestemming voor publicatie van deelnemers *
De locatie:
 • Is goed bereikbaar vanuit Amsterdam (A7 of N247 + N244), Hoorn (via A7), gemeente Zaanstad (via A7) en gemeente Waterland (N244)
 • Beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid
 • Is op loopafstand van het treinstation Purmerend (drie minuten lopen)
 • Bevindt zich naast de bushalte van de lijnen 103, 101 en 306
 • Heeft een lift en is rolstoeltoegankelijk.
Klik op plattegrond voor direct navigeren

Over de docent

Spaans leren in Purmerend, Spaanse cursus Purmerend, Spaans leren, Spaanse cursus

Wendy Louise Schultze is docent Spaans, tekstschrijver en auteur. Zij staat sinds 2012 aan het roer van Tekstbureau Schreifkunst. Naast het schrijven van teksten voor onder andere websites en marketingcampagnes, geeft zij diverse taalworkshops en (online) trainingen. Tevens publiceerde zij zes romans.

Sinds 2010 geeft Wendy Spaanse lessen. Unieke lessen, die zij zelf samenstelt. Wendy woonde zeven jaar in Spanje en is verslaafd aan de Spaanse cultuur. Zij verslindt Spaanstalige boeken en luistert Flamenco-pop. Haar overige vrije tijd vult ze met het dansen van Flamenco en Sevillanas.


Wat onze cursisten vinden

‘Een fijne en laagdrempelige manier van lesgeven met de nodige humor. En dat op een goed bereikbare locatie. Ik word hier heel blij van! Recomendado ;-}’

‘Aanrader zeker ook voor de echte beginner, de cursus gaat in een te begrijpen tempo! Locatie is ook goed, lekker voor de deur parkeren of natuurlijk bij Spaans weer met de fiets.
Wendy doet het erg leuk, deelt veel over de taal en spreekt deze ook erg duidelijk, maar ook belangrijk: ze neemt de tijd om alles uit te leggen.’

‘Wendy is super enthousiast, waardoor je ontzettend veel energie krijgt! Zij zorgt ervoor dat je je als beginneling niet hoeft te schamen om Spaans te praten. Ze legt duidelijk en rustig uit. Echt een aanrader!’