Altered State of Mind and Body, Purmerend

‘Flexibiliteit is onderdeel van nét dat beetje extra dienstverlening dat Tekstbureau Schreifkunst onderscheidt van de grotere tekstbureaus’

‘Door een bekende werd ik getipt om eens een kijkje te nemen op de Facebook pagina van Tekstbureau Schreifkunst. Voor mijn nieuw te starten Meditatielessen was ik op zoek naar iemand die een aantrekkelijke flyer voor mij kon schrijven. Na het lezen van een aantal van Wendy Louise’s persoonlijke blogs, wist ik zeker dat zij degene voor de job was. Ik was dan ook zeer geschokt toen ik de eerste versie van mijn flyer onder ogen kreeg. De flyer was strak, keurig en zakelijk. Op een hele andere toon geschreven dan Wendy’s blogs.  Maar zodra ik dit duidelijk maakte, kwam Wendy met een tweede versie die totaal bij mij past en precies is wat ik zocht.

Het tarief dat Tekstbureau Schreifkunst hanteert, was voor mij persoonlijk iets aan de hoge kant. Het werd mij echter snel duidelijk dat Schreifkunst zich qua tarief in de middenmoot begeeft, niet goedkoop maar ook zeker niet de duurste. Als startende ondernemer was het voor mij niet mogelijk de totale dienstverlening af te nemen, waarop Tekstbureau Schreifkunst met een ideale oplossing kwam, zodat ik toch van de tekst gebruik kan maken.
Flexibiliteit is onderdeel van nét dat beetje extra dienstverlening dat Tekstbureau Schreifkunst onderscheidt van de grotere tekstbureaus.
Ik ben zeer positief over de samenwerking met Tekstbureau Schreifkunst.’

Altered State of Mind and Body
P. Portegies Zwart